Fleksible og fremtids­sikrede netværk

Foton-IT har på det fiberoptiske område valgt at samarbejde med Smartoptics da de har stor erfaring i at levere end-to-end Aktive xWDM løsninger og tilhørende transceivere

Smartoptics

Smartoptics leverer innovative optiske netværksløsninger baseret på xWDM til brug i private og offentlige kommunikationsnetværk. Smartoptics produkter bruges til at øge kapaciteten af ​​optiske fiberforbindelser til flere Tbit/s. Smartoptics-porteføljen inkluderer en bred vifte af fiberoptiske produkter inklusive åbne linjesystemer, transpondere, passivt optisk netværk og en komplet portefølje af optiske transceivere.

Smartoptics-løsningerne er baseret på åbne netværksstandarder, der giver enkle og kosteffektive alternativer til Datacenter Interconnect (DCI), Metro Aggregation og Backhaul-netværk. Produkterne udnytter internt udviklet hardware og software og forbedres gennem tilknyttede tjenester.

Smartoptics er et skandinavisk selskab, der blev grundlagt i 2006. Smartoptics samarbejder med førende udbydere af teknologi og netværksløsninger og opretholder adskillige certificeringer og godkendelser fra store leverandører af switching og storageløsninger som Brocade, Cisco, HPE og Dell EMC.

Smartoptics produkter

Open Line Systems…

Transcievers…

Kodningsboks-Smartboard

Passive Optical Networking

Transponders

Service og support

Smartoptics produkter

Open Line System

Next generation platform for PAM 4 and Coherent DWDM DCI connectivity

I et åbent optisk netværk kan DWDM-transceivere anvendes direkte i switche og routere, og deres udgangssignaler multiplexes derefter i fiberen ved hjælp af passive filtre eller et separat, aktivt, åbent linjesystem. DCP-M og M-seriens aktive åbne linjesystemer fra Smartoptics fungerer med enhver kombination af transceiver og transponder/muxponder-trafik og skaber fleksible og fremtidssikrede netværk.

Brug af DCP-M og M-serien er nøjagtigt som at bruge en passiv multiplexer, men i modsætning til en passiv multiplexer overvåges trafikken og signalerne forstærkes over længere afstande og der kan håndteres protokoller med højere hastigheder.

Nøglefunktioner i DCP-M er:

 • Intelligens og forstærkning i en 8 til 40 kanals DWDM-multiplexer
 • Fuldautomatisk optisk opsætning, ligesom at bruge en passiv multiplexer
 • Understøtter direkte detektering (f.eks. PAM4) og / eller sammenhængende DWDM-transceivere og / eller transpondere
 • Automatisk indstilling af fiberafstandsmåling og spredningskompensation
 • Enkel og omkostningseffektiv formfaktor
 • Moderne styringsarkitektur baseret på REST- og CLI-API’er
 • Let integreret i ethvert netværkstelemetrisystem

Nøglefunktioner i DCP-M er:

 • Intelligens og forstærkning i en 8 til 40 kanals DWDM-multiplexer
 • Fuldautomatisk optisk opsætning, ligesom at bruge en passiv multiplexer
 • Understøtter direkte detektering (f.eks. PAM4) og / eller sammenhængende DWDM-transceivere og / eller transpondere
 • Automatisk indstilling af fiberafstandsmåling og spredningskompensation
 • Enkel og omkostningseffektiv formfaktor
 • Moderne styringsarkitektur baseret på REST- og CLI-API’er
 • Let at integrere i ethvert netværkstelemetrisystem

Transceivers

Optiske transceivers

Smartoptics tilbyder et komplet udvalg af pluggable, optiske transceivere på hastigheder fra 100MB til 400G, i alle relevante formfaktorer (QSFP, QSFP-DD, CFP, XFP, SFP) og til CWDM og DWDM brug. Endvidere også en SFP+ Tunable DWDM ZR optik.

Den specielle Brocade- og Cisco Collection består af 32G / 16G / 8G DWDM Fiber Channel transceivers, der er certificeret til brug i Brocade og Cisco udstyr. Dette muliggør omkostningsbesparende løsninger for FC SAN over afstand (mellem datacentre) sammenlignet med traditionelle DWDM-systemer.

Kodningsboks -Smartboard

Med en kodningsboks fra Smartoptics kan du selv kode dine optikker (SFP/ SFP+/SFP28, XFP, QSFP+/ QSFP28) til en lang række forskellige netværksproducenter (Cisco, Juniper, HP, Brocade mv.  Kodningsboksen er forbundet med en server hos Smartoptics så du altid har den nyeste kompatible version

S7

Passive Optical Networking

Multiplexere og OADM'er

Smartoptics passive optiske filtre i multiplexere og OADM’er kombinerer og router bølgelængdekanaler til en optisk transmissionsfiber. Produkter til både indendørs og udendørs brug er inkluderet i porteføljen. Udvalget af passive CWDM / DWDM-multipleksere og OADM-moduler tillader op til 18 CWDM- og 80 DWDM-kanaler samtidigt over ”dark fibre” par. De er fuldstændigt protokoltransparante og passer til applikationer inklusive 100 / 10G Ethernet, SDH / SONET, 32/16/8/4/2 / 1G Fiber Channel / FICON, FTTx og CATV.

Smartoptics H-serien er en høj densitet, omkostningseffektiv platform til passive optiske noder som CWDM og DWDM multiplexere / demultiplexere og OADMs (Optical Add Drop Multiplexer).

Ved hjælp af de bedste komponenter tilbyder H-serien den nyeste generation af løsninger til dine passive optiske netværksbehov. Der er lagt særlig vægt på omkostninger, densitet og fleksibilitet, hvilket resulterer i et 1 RU-chassis, der indeholder en række filtermoduler og giver dig op til fem gange højere installationstæthed end tidligere løsninger. H-serien er fuldt kompatibel med det optiske ITU-net og forbinder problemfrit med Smartoptics-transponder- og muxponder-produktlinier såvel som med andre leverandørers produkter.

Transponders

I konfigurationer, hvor det ikke er muligt eller foretrækkes at anvende transceiverne direkte i switchen, eller når der er behov for et afgrænsningspunkt i en operatørs netværk, er Smartoptics DCP-familien af ​​transpondere det ideelle produkt til afslutning af det optiske lag. I hjertet af platformen er DCP-2, et 1U-chassis, der huser to DCP-moduler.

DCP-101 og DCP-108 er 100G transpondermoduler med lav effekt med ”front till back” køling. De har en QSFP28-klientport (e), der understøtter alle standard transceiver-typer. DCP-101 er en single transponder til sammenhængende 100G transmission og DCP-108 består af otte uafhængige transpondere til at konvertere klientsignaler direkte til 100G DWDM (PAM4).

DCP-1610 er en ”high-density”, flerkanals transpondermodul med flere kanaler, der tilbyder uafhængige xWDM-transpondere, der er velegnet til 40/10 / 1G Ethernet- og 16 / 8G Fiber Channel-trafik. Kanalerne er uafhængige af hinanden, og der er ingen begrænsninger for kombinationer af trafik.

DCP-1610 tilbyder endvidere funktioner såsom OTN – Forward Error Correction ( FEC) og Layer 1- kryptering (AES 256).

Patchkabler

Vi tilbyder Patchkabler & støvhætter både til switchporte og transceivere i alle varianter ( 1-400 G ). Støvhætterne er fremstillet i varmebestandig silikone og slutter tæt i dine ubrugte porte i switchen der således holdes rene

Service og support

Foton-IT kan via Smartoptics tilbyde forskellige former for support og service da de har egen TAC support som er bemandet 24/7/365 og med SLA på helt ned til 1 time. Smartoptics service og support giver adgang til højt specialiserede supportingeniører som anvender remote support tools. Kunderne kan følge deres supportsag via en fælles supportportal og et ticket system.

Teknisk support 

Extended Warranty Service

Advanced product replacement

Complete Care Service